Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens overeenkomstig artikel 13 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

De gegevens die via dit formulier worden verzameld, worden verwerkt binnen de FOD Binnenlandse Zaken door de Algemene Directie Civiele Veiligheid, directie Communicatie.

Voor het contactformulier: De verzamelde persoonsgegevens zijn nodig om u te kunnen contacteren en worden indien nodig meegedeeld aan andere diensten van de Algemene Directie Civiele Veiligheid zodat zij uw vraag kunnen beantwoorden. Uw gegevens worden verwijderd eens uw vraag werd beantwoord.

Voor de alerts: De verzamelde persoonsgegevens worden gebruikt om u op de hoogte te brengen over de vacatures bij de brandweer of over nieuwe data voor de federale geschiktheidsproeven. Uw gegevens worden bewaard totdat u zich uitschrijft voor de alerts.

U kan uw recht op inzage en op verbetering van de gegevens uitoefenen door het webformulier of het Word-formulier (beide beschikbaar op https://ibz.be/nl/hoe-kunt-u-uw-rechten-uitoefenen) in te vullen en, voor wat het Word-formulier betreft per post te versturen naar de DPO van de FOD Binnenlandse Zaken, Park Atrium – Koloniënstraat 11, 1000 Brussel.

Om meer te weten te komen over ons privacybeleid: https://www.ibz.be/nl/privacyverklaring.

Indien u, na contact met ons te hebben opgenomen, vindt dat uw rechten niet worden nageleefd of dat de verwerking van uw persoonsgegevens een inbreuk vormt op de AVG, kan u ongeacht elk ander administratief of rechterlijk beroep, een bezwaar indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA):
 

Gegevensbeschermingsautoriteit
Drukpersstraat 35
1000 Brussel

02 274 48 00

contact@apd-gba.be

www.gegevensbeschermingsautoriteit.be